Părerile angajatelor noastre

Spun cu mâna pe inimă că această echipă a firmei CRUCEA GALBENĂ din DEVA este echipa care aduce alinare atât persoanelor vârstnice bolnave cât şi nouă îngrijitoarelor angajate. Nu puteam să gândesc vreodată că de Crăciun voi primi vizita şefei d-na Monalisa Panaitescu, aici, în Germania… Să baţi atâta drum chiar în preajma sărbătorilor pentru a-ţi vedea angajații chiar la locul lor de muncă şi pentru a le duce cadouri. Este MARE lucru ăsta! Un OM cu o ECHIPĂ de nota 10! Psihologul firmei oferă sprijin terapeutic şi vorbe frumoase atunci când simte că îţi este greu! Recomand cu drag şi toate încrederea această firmă !

Popa Marinela

Ingrijitor bolnavi la domiciliu

De cand m-am angajat ca ingrijitoare bolnavi la firma Crucea Galbena din Deva sunt atat de mulțumită si de fericita ca nu as mai pleca niciodată de la această firma fiindca aici ma simt in siguranta tot timpul indiferent la ce caz sunt repartizată fiindca stiu ca d-na Panaitescu Monalisa nevrezolva imediat orice problema am avea.De asemenea sunt zilnic sunata de Psihologul echipei si întrebată dacă am nevoie de ceva si cum ma simt.Dumnezeu sa va dea sănătate echipa de oameni minunati cu suflet mare!

Igret Maria

Ingrijitor bolnavi la domiciliu

Nu am cuvinte sa pot multumii d-nei Monalisa Panaitescu un OM care trăiește pentru ceilalti făcând atâta bine si bolnavilor si bătrânilor singuri dar si noua angajatelor firmei.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toata Echipa si sa va dea putere!Stima si respect deosebit va port!

Ambros Minerva

Ingrijitor bolnavi la domiciliu

Sunt mândră că fac parte din echipa CRUCEA GALBENA DEVA! Am numai cuvinte de lauda la adresa acestei echipe pentru care lucrez cu drag cand vad cat suflet pun in tot ceea ce fac!Recomand cu toata increderea !

Craciunescu Eugenia Sanda

Ingrijitor bolnavi la domiciliu

Felicitări acestei echipe pentru care lucrez cu drag si cu placere. A ajuta oamenii la nevoie este cu adevărat un fapta eroică iar aduce bucurie si liniste in sufletele lor este un lucru mare pe care îl face aceasta firma prin reprezentanții ei pe care îi stimez !Apelați cu incredere la serviciile socio-medicale ale firmei CRUCEA GALBENA DEVA caci veti avea parte numai de bine din partea lor!

Corjan Vasilica

Ingrijitor bolnavi la domiciliu

Tin sa va multumesc din suflet vouă,celor din echipa Crucea Galbena, in frunte cu d-na Mona Panaitescu pentru tot interesul față de noi angajatele si fata de cei bolnavi si bătrâni pe care noi îi îngrijim cu dăruire și cu profesionalism.Va doresc putere de munca ,sănătate și satisfacții nenumărate de pe urma binelui pe care-l faceti.Cu mult respect si admirație! Otilia Paraschiv

Paraschiv Otilia

Ingrijitor bolnavi la domiciliu