Programarea este primul pas pe drumul tău spre o sanatate mai buna.

Programarea o poți face foarte simplu, la telefon 0254 228 547 (intre orele 8-16) sau chiar ne poți face o vizita si te poți programa personal. Suntem usor de gasit v-a-v de Cinema Patria, langa Posta Veche.

Indiferent de felul in care alegi sa faci asta, totul se va desfășura repede si simplu, cu stabilirea unei programări in cel mai scurt timp. Colegele de la recepție te vor ajuta pe tot parcursul acestui proces, astfel ca, acest pas este unul foarte ușor.

AM PROGRAMAREA, CUM VA DECURGE CONSULTAȚIA?

Primul pas este consultatia unui medic.

Daca iti cunosti problema de sanatate, cel mai probabil ai fost deja consultat de un medic (poate un specialist sau un medic de familie) asa incat ramane doar sa punem in opera impreuna recomandarile medicului tau. Avem in echipa 8 asistente medicale experimentate, gata oricand sa aplice tratamentul care ti-a fost deja prescris.

Daca nu ai fost consultat inca de un medic, tot la Crucea Galbena gasesti solutia: avem in echipa 3 medici cu experienta, pregatiti sa te consulte si sa iti recomande tratamentul potrivit.

Colegele de la recepție iti vor adresa intrebari, iti vor solicita documentele medicale necesare, te vor face sa te simți confortabil pe tot parcursul scurtei asteptări si iti vor răspunde la orice întrebare legate de pașii următori.

CE AFLU IN TIMPUL CONSULTAȚIEI?

Daca nu ai fost consultat in prealabil de medicul tau curant, unul dintre cei 3 medici ai nostri te va invita in cabinet, veți purta o discuție despre situația sanatatii si iți va face un examen clinic amănunțit, va analiza documentele medicale , va folosi eventualele analize si va evalua starea ta de sănătate generala după care îți va oferi soluția potrivita pentru situația ta, adică un plan de tratament.

In acest moment vei afla variantele posibile, durata întregului tratament, durata fiecărei etape, bineînțeles, costurile totale și calendarul plăților.

Pentru ca da, tratamentele costisitoare pot fi achitate si in 4 rate fara dobanda cu cardul Bancii Transilvania.

Indata ce CJAS va primi bugetul, vom putea oferi asiguratilor din sistemul public de sanatate si tratamente la domiciliu decontate de stat 😊

Vei primi acum toate informațiile necesare care te vor ajuta sa alegi varianta potrivita pentru tine.

CARE ESTE PASUL URMĂTOR?

Te poți programa la finalul consultației și începe imediat tratamentul sau îți poți aloca o perioada de timp pentru a te decide. Vei primi toate planurile de tratament, costurile si informațiile de la consultație in format fizic sau pe email, astfel ca, vei ști pas cu pas ce urmează. Colegele noastre de la recepție sunt mereu bucuroase sa te ajute cu stabilirea orei potrivite, sa adapteze programările in funcție de programul tău (in intervalul 8-20) si să-ti răspundă la orice nelămurire.

Odată început tratamentul faci primul pas pe drumul tău spre obținerea unei sanatati mai bune.

La CRUCEA GALBENA vei gasi nu doar medici si asistente dedicate ci si dotari de top precum camera hiperbarica sau laserul MLS, toate intr-o ambianta placuta.

Vei descoperi ca vizita la medic, recoltarea analizelor sau aplicarea unui tratament pot fi placute!